"У Русі був рак в агресивній формі": Чоловік Писанки розповів про хворобу ведучої

Чоловік української ведучої та актриси Руслани Писанки Ігор Ісаков розповів, що покійна мала рак в агресивній формі. Про це він сьогодні написав у себе на сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"У Русі був рак, на жаль, в агресивній формі і трохи запущений. Але так, як боролася вона, я не зміг би навіть на половину. На жаль, імунітет не витримав", — поділився Іскаков деталями хвороби дружини.

За його словами, церемонія прощання відбудеться у німецькому місті Кайзерлаутерн, де померла актриса. Час та місце Ісаков пообіцяв повідомити у понеділок, 25 липня. Там же покійну кремують, після чого порох доставлять в Україну.

"Після оформлення всіх паперів я відвезу мою Русю додому, до Києва. Коли це буде залежати тільки від швидкості оформлення", — уточнив він. Про місце та дату прощання в Києві буде повідомлено додатково.

Ісаков зізнався, що після смерті дружини перебуває у пригніченому стані. "Мій стан зараз опишу синонімами: розчавлений, зламаний, знищений. Знаю, що це ніколи б не сподобалося дружині, тому намагаюся потроху почати відпускати", — додав він.

"Хотілося б частіше": Кошовий зізнався, як часто і про що спілкується з Зеленським під час війни

середа, 1 травень 2024, 17:58

Художній керівник "Вечірнього Кварталу" Євген Кошовий розсекретив, як часто під час війни спілкується з давнім другом, президентом Володимиром Зеленським, та про що вони розмовляють, передають Патріоти України. Артист зізнався, що їм вкрай рідко вдаєть...

"Зараз я ще впевненіший у своєму виборі": Відомий актор-військовий розповів про службу в ЗСУ: "Не думав, що таке може бути у війську" Відомий актор-військовий розповів про службу в ЗСУ

середа, 1 травень 2024, 16:23

Зірка серіалу "Обіцянка Богу", український актор Юрій Феліпенко, який нещодавно доєднався до лав ЗСУ, розповів про свою службу, передають Патріоти України. Нині артист, який перебуває у складі батальйону ударних БпАК "Ахіллес" 92 ОШБр, минає військові ...