У Слави Каменських велике горе

Слава Камінська з батьком

Колишня солістка групи «НеАнгели» Слава Камінська втратила батька. Про смерть близької людини співачка повідомила на своїй сторінці в Instagram, присвятивши йому зворушливий пост і опублікувавши сімейні фото, на яких видно, як вона схожа на батька, зазначають Патріоти України.

«Папа … ти мені сьогодні снився … Спасибі, що прийшов попрощатися ❤❤❤ Я так боялася, що цей день колись настане, ти назавжди залишишся в моїй пам'яті, в моїх дітях. Папа … «, — написала Слава.

Причину смерті батька артиста не називає. Друзі висловлюють Камінській співчуття в коментарях.

Батько співачки Слави Камінської — Віталій Кузнєцов був моряком далекого плавання. Батьки співачки розлучилися, коли вона була ще маленькою. Раніше Слава розповідала в інтерв'ю, що в неї були непрості стосунки з батьком. Вони не спілкувалися довгі роки. Співачка ображалася на нього за те, що пішов з сім'ї.

«Я пам'ятаю, як тато приходив з рейсу. З одного боку лежала я, з іншого — сестра, а він гладив нам спинки і говорив, що ми рід щасливих мавпочок. Мені зараз 35 років, і до цих пір, коли мені чухають спинку, це такі теплі спогади», — говорила Слава в програмі" Ранок з Україною «.

Після народження дітей Слава змогла знайти спільну мову з татом, він відвідував її в Києві. Все сімейство зібралося разом за святковим столом, зустрічаючи 2020 рік. Тоді Слава не приховувала свого щастя від того, що її батьки знову спілкуються.

«Мрії повинні здійснюватися! Спасибі цьому рокові: за характер, за витримку, за лакмус дружби, за реальність, нехай не завжди приємну, але повчальну, за нові знайомства, іноді зовсім несподівані, але зцілюють, за друзів, і найбільше спасибі за мою дитячу мрію, яка збулася. Я з дитинства мріяла про те, щоб батьки спілкувалися, щоб ділити їм, крім радості власних дітей, не було чого! Щоб вони знайшли в собі сили і мудрість дякувати один одному за своє продовження. Я навіть уявити не могла, що таке коли-небудь станеться. Немає простих відповідей у любові, але є сім'я і це найважливіше в житті кожної нормальної людини. Сьогодні вперше ми святкували за одним столом всі разом. Папа з дружиною, мама, я, діти … і для мене це була мрія, яку я давно списала з реалізації, оформила в лист очікування. Неможливе можливе. Ви навіть уявити не можете, що для мене означав цей день. Дякую 31.12.2019! «, — зворушливо описувала Слава свій щасливий день.

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...