У стилі "Золотий Голлівуд": Ганна Кошмал зі "Сватів" позувала у сукні з ефектним декольте (фото)

27-річна Ганна Кошмал вже не та юна дівчинка, якою її пам'ятають у ролі Жені Ковальової у серіалі "Свати". Вона виросла у чудову молоду дівчину, якій є що показати. З шанувальниками успішна українська актриса, яка активно знімається у кіно та серіалах та грає на театральній сцені, поділилася серією фотографій. У кадрі Ганна Кошмал постала в ефектному образі на кшталт "Золотого Голлівуду", повідомляють Патріоти України.

Молода актриса позує в красивій облягаючій маленькій чорній сукні з дуже глибоким V-подібним декольте, прикрашеним великими каменями та брошкою, асиметричною спідницею та куліскою, оголивши одну ногу.

На другому фото Ганна Кошмал стоїть спиною до камери, спираючись на стіл. Волосся акторці уложили в елегантні локони в стилі 30-х років, а в макіяжі зробили акцент на очах за допомогою стрілок.

Підписники були в захваті, поставивши безліч лайків і залишивши масу захоплених коментарів.

"Бомбезна", "Шикарна", "Аня, ви прекрасна, дякую, що ви є", "Аня, яка ж ви красива та мудра. Я з вами згодна", "Фото - бомба", "Шикарна та сексуальна", "Красива, фото супер".

Яку помилку більшість з нас робить при заварюванні чаю

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:12

Заварюючи чай, багато людей навіть не замислюються про правильну тривалість цього процесу. Одні любителі чайного напою явно поспішають, прибираючи пакетик із окропу зарано. Інші гурмани надовго залишають мішечки у гарячій воді та виймають їх лише після...

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...