У сукні з декольте до талії та розпущеним волоссям: Як Тіна Кароль зустріла Новий рік (фото)

Тіна Кароль зустріла Новий рік 2022 у Києві разом зі своїм 13-річним сином Веніаміном, який приїхав на канікули до мами з Лондона. Кароль із сином не залишилися вдома біля телевізора, а поїхали відзначати свято на галасливу вечірку до столичного Fairmont Grand Hotel, де зібралося багато українських зірок, інформують Патріоти України.

У Instagram-Stories співачка опублікувала лише один знімок у новорічну ніч, на якому вона позує в елегантній чорній сукні з вирізом у зоні декольте та довгими рукавами. Свій образ зірка доповнила човниками у тон сукні, білим манікюром та укладанням з ідеально рівним волоссям. Із прикрас на ній були лише сережки.

Веніамін позує поруч з Тіною Кароль у смокінгу з метеликом, в окулярах та чорних туфлях. 13-річний хлопець за зростом наздоганяє вже маму. Мама із сином позують у холі готелю Fairmont Grand Hotel на тлі новорічних декорацій.

Як відомо, Тіна Кароль також працювала у новорічну ніч, і на вечірці у столичному готелі разом із Wellboy та Marko Kvitka розважала гостей. Ведучим новорічного вечора був Тимур Мірошниченко. Вхід на вечірку розпочинався від 3000 грн.

"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...

"Що з очима?": Сашко Положинський опинився під крапельницею і налякав різним виглядом зіниць

четвер, 28 березень 2024, 17:44

Екслідер гурту "Тартак" Сашко Положинський опинився під крапельницею, чим неабияк налякав своїх прихильників, передають Патріоти України. Артист у своєму Instagram натякнув, що в нього виникли проблеми зі здоров'ям. Зокрема, він опублікував світлину, ...