У сукні з прозорим корсетом: Тіна Кароль викликала фурор у трендовому вбранні (фото, відео)

Українська співачка Тіна Кароль не перестає дивувати своїх прихильників. Артистка весь свій час присвячує благодійним концертам на підтримку України, з'являючись на сцені частіше, ніж звичайно, і демонструючи найрізноманітніші ефектні вбрання, що підкреслюють її апетитні вигини. Цього разу зірка вразила в образі з напівпрозорим корсетом і спідницею, що звисає, передають Патріоти України.

З початку війни Тіна Кароль сильно схудла, а тому любить наголосити на своїх нових формах у відвертих сміливих образах. У Мережі з'явилися фото та відео виконавиці з одного з нещодавніх виступів. У кадрі артистка постала в цікавій чорній сукні з напівпрозорим корсетом на тонких бретельках і спідницею, що цікаво звисає, з високим розрізом на стегні, що демонструє спідню білизну. Образ Тіна Кароль завершила туфлями на високих підборах, волосся поклала в ідеально рівну зачіску, а в макіяжі зробила акцент на губах.

Кожне фото та відео за участю української зірки збирає безліч захоплених відгуків від її фанатів.

За час благодійного туру Тіна Кароль змінила чимало вражаючих образів, включно з патріотичними пишними фатиновими сукнями від українського дизайнера, який шиє вбрання для багатьох американських селебрітіз, включаючи Леді Гагу.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...