У сукні з птахами, стрічками і оголеними плечима: Катерина Кухар вразила неймовірно гарним образом (фото)

Катерина Кухар опублікувала в Instagram світлини свого ефектного образу, в якому вона з'явилася у сьомому ефірі шоу "Танці з зірками", повідомляють Патріоти України.

Балерина була одягнена в елегантну сіру сукню із зображенням птахів, які сидять на деревах, і таких самих рукавах з чорними стрічками, які знімаються.

Шию вона прикрасила перловим намистом і делікатним тонким ланцюжком. Волосся Катерина зібрала у низький хвіст і зробила макіяж з акцентом на очах. У вухах у неї були сережки-цвяшки. Кухар мала прекрасний вигляд.

"І нехай зірки запалять цю танцювальну галактику! Передчуваю феєричний екватор!" — підписала знімок балерина.

У цьому ефірі зірковою гостей-суддею була Настя Каменських, яка прийшла у чорному сексуальному вбранні і з чокером з величезною червоною квіткою. Катя опублікувала в Instagram Stories відео зі співачкою.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...