У сукні з сексуальним декольте та високим розрізом: Ірина Федишин вразила стильним та спокусливим образом (фото, відео)

Днями у Viewpoint Parkovy відбулося грандіозне шоу "Вечір прем'єр з Катериною Осадчою Summer Edition". У концерті взяли участь популярні українські артистки, які представили публіці свої нові композиції, повідомляють Патріоти України.

Однією з учасниць шоу була Ірина Федишин. Зірка виконала дві пісні: "Долоньки", акомпонуючи собі на фортепіано, а також новий динамічний трек Fashion.

(щоб подивитися на інші фото та відео, гортайте вправо)

Для такої події Ірина обрала ефектний образ. Вона підкреслила струнку фігуру елегантною оксамитовою сукнею чорного кольору з сексуальним декольте, розшитим перлами.

Вбрання мало високий розріз, який дозволив їй продемонструвати стрункі ноги.


Сукню Федишин поєднала із довгими чорними рукавичками та чорними босоніжками на шпильках. Аутфіт зірка доповнила красивою зачіскою, насиченим макіяжем з акцентом на червоній помаді, довгими сережками та перлинним браслетом на руці. Ірина мала просто приголомшливий вигляд.

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...