У сукні за тисячу доларів: Донька Полякової сходила до кінотеатру, щоб подивитися фільм із зірковою мамою (фото)

Маша Полякова у стильному луці прийшла підтримати свою зіркову маму на прем'єрі новорічного фільму, в якому вона зіграла, повідомляють Патріоти України.

28 грудня, відбулася прем'єра різдвяного сімейного фільму "Зірки за обміном". У головних ролях комедії зіграли Оля Полякова та Михайло Хома (DZIDZIO). Підтримати Полякову прийшла її родина – чоловік Вадим та доньки Маша і Аліса.

Оля Полякова з донькою Алісою / © Аліна Онопа, ТСН.ua
16-річна Маша перед фотографами постала у стильному образі total black. На ній була коротка сукня з рюшами, портупея-ремінь з екошкіри, капронові колготи та ботфорти на платформі.

Свій аутфіт вона доповнила рюкзаком у стилі панк – у вигляді великого ведмедя із зображенням скелета. Маша зробила собі хвилясте укладання та макіяж з акцентом на чорних стрілках. Шию вона прикрасила широким сріблястим ланцюгом, а руки – браслетами та кільцями.

У коментарі Маша розповіла, що вона сама придумує та підбирає для себе луки. Наприклад, аутфіт, у якому вона прийшла, вона скомбінувала з дорогих та дешевих речей.

"Я не бачу сенсу купувати якісь бренди. Наприклад, сумка, яка на мені зараз, хоч вона і має офігенний вигляд, але вона з AliExpress за 500 грн. Сукня на мені коштує тисячу доларів, але корсет теж з аліку за 5 доларів. Люблю створювати такі луки. З якихось дорогих чи дешевих штук складаю прикольні образи, які мають гарний вигляд разом", — розповіла донька Полякової.

Джерело: ТСН.ua

Цікавий поворот: Завдяки Меган Маркл бізнес її свекра короля Чарльза III пішов угору

вівторок, 23 квітень 2024, 14:38

Новий проєкт Меган Маркл, - американський фруктовий сад Rivera Orchard, який стартував 14 березня, мав несподіваний вплив на бізнес короля Чарльза III. Днями 42-річна герцогиня Сассекська розіслала першу продукцію свого нового лайфстайл-бренду, а саме ...

"Для нас важливо попри все": Ексдружина Потапа зізналася, чи спілкується їхній син з батьком і як реагує на скандали довкола репера

вівторок, 23 квітень 2024, 14:30

Ексдружина репера та продюсера Потапа, продюсерка Ірина Горова розповіла, у яких стосунках її 15-річний син Андрій перебуває з батьком. Як зізнається продюсерка, ніщо не може завадити спілкуванню Потапа з сином і вони зараз у чудових стосунках, переда...