"У вас блин бок куда-то поплыл": Ані Лорак хотіла похвалитися фігурою, але щось пішло не так (фото)

Популярна українська співачка Ані Лорак, яка вже давно перебралася до Росії, показала фотографії зі спортзалу, але знову нарвалася на критику, передають Патріоти України.

«Тримаю баланс в останній місяць року. До Нового року залишилося три тижні. А як ви готуєтеся до зустрічі 2022-го?» — прокоментувала артистка фото у Instagram.

Співачка обрала для тренування синій костюм, що складається з лосин і топу, які щільно облягають фігуру та оголюють плаский живіт. Артистка позувала з гантелями у руці.

Багато шанувальників заявили, що Ані Лорак є мотиватором для них, тому вони також займаються спортом. Фігура співачки привела фанатів у невимовний захват.

«Вау, просто богиня»; «Спортсменочка яка гарна»; «Фігура шикарна»; «Неймовірна діва»; «Яка фігура сексуальна!»; «Приклад для наслідування та мотиватор», — писали фоловери.

Натомість знайшлися й ті, хто помітив за співачкою не зовсім вдале використання фотошопу або іншого редактора фотографій.

«У вас млинець збоку поплив», «І пахва спливла, перефотошоплена», «А на талії млинець кудись поплив ззаду», «Менше фільтрів і ретуші на фото», — написали вони.

Тим не менш, більшість прихильників були налаштовані дуже позитивно та бажали співачці щасливого Нового року та успіхів у 2022 році.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...