"У вас особняк за 14 мільйонів, а ви скаржитеся!": Принцу Гаррі та Меган Маркл порадили припинити зображати "вічних жертв"

Нещодавно принц Гаррі оголосив про книжкову угоду з Penguin Random House, в рамках якої він оприлюднить «інтимні і щирі» мемуари про своє життя. Журналіст і королівський експерт Джонатан Сакердоті прокоментував цю новину для видання Express, повідомляють Патріоти України.

«Послухайте, багатьом людям набридло чути від Меган і Гаррі про те, що вони вічні жертви. Вони живуть в особняку за 14 мільйонів доларів в Монтесіто. Їм нема на що скаржитися в порівнянні з більшістю людей», - заявив Сакердоті.

Нагадаємо, Гаррі заявляв, що опублікує свої мемуари восени наступного року. Імовірно, герцог поділиться спогадами з дитинства, в тому числі про травмуючий досвід переживання смерті матері - принцеси Діани. Також напевно деякі глави будуть присвячені Меган Маркл.

"Втім, буває так": Даша Квіткова різко відреагувала на слова ексчоловіка Добриніна про її "невзаємність почуттів"

вівторок, 23 квітень 2024, 11:28

Українська блогерка Даша Квіткова прокоментувала вислів ексчоловіка, ведучого Нікіти Добриніна про те, що вона була "невзаємною у почуттях" під час їхніх стосунків, передають Патріоти України. Так, раніше Нікіта на шоу "Пісня мого життя" розповідав, щ...

"Згідно з законом": Даша Квіткова зізналася, чим завершилася історія з її масштабною ДТП у Києві

вівторок, 23 квітень 2024, 10:44

Українська блогерка Даша Квіткова, яка минулого року булавизнана винною в масштабній київській ДТП, розповіла про кінцеве рішення суду, передають Патріоти України. Як зізнається знаменитість, все вирішилося відповідно до законодавства України й вона в...