У всьому винен мільярдер-педофіл? Названо шокуючу версію розлучення Гейтсів

Мелінда Ґейтс розпочала готуватися до розлучення з засновником Microsoft Біллом Ґейтсом майже два роки тому через секс-скандал. Про це пише газета Wall Street Journal з посиланням на обізнані джерела і документи, передають Патріоти України.
За інформацією ЗМІ, вона мінімум від 2019 року обговорювала питання розлучення з адвокатами, звернувшись одразу в кілька юридичних фірм.
Пара не уточнила причину розлучення, однак джерела видання повідомили, що Мелінда Ґейтс, крім іншого, була стурбована контактами її чоловіка з нині покійним банкіром Джеффрі Епштейном, якого звинуватили в торгівлі неповнолітніми з метою їхньої сексуальної експлуатації.
Водночас представники Білла і Мелінди Ґейтс відмовилися коментувати причини розлучення або спростувати цю інформацію.

Нагадаємо, на початку липня 2019 року в аеропорту Нью-Джерсі затримали 66-річного мультимільйонера Джеффрі Епштейна, який повертався до США з Парижа. Йому висунули звинувачення в секс-торгівлі неповнолітніми дівчатками та згодом відправили під арешт, він перебував у виправному центрі на Мангеттені.

Сторона звинувачення заявила, що Епштейн регулярно "наймав" неповнолітніх дівчат для масажу, секс-послуг і пошуку нових жертв. І все це не тільки для себе. Крім цього, за словами прокурорів, він заплатив за мовчання двом потенційним свідкам.

У 2005 році Епштейн вже проходив у схожій справі. Тоді його розглядали у Флориді, і Епштейна вдалося досягти угоди з прокуратурою, завдяки чому він отримав менш тяжке покарання. Йому загрожували великі терміни, але кінець кінцем він отримав 18 місяців в'язниці з максимально полегшеним режимом.

"Відійшов у вічність": Помер відомий український актор

четвер, 18 квітень 2024, 18:50

Помер відомий український актор театру Петро Нікітін. Сумну звістку повідомили колеги артиста на офіційній сторінці у Facebook Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка, де він працював останні роки свого життя, передають Патріо...

"Мене вивертає взагалі від цієї теми": Зірка українських серіалів розказала, як попрощалась з російськими колегами після вторгнення

четвер, 18 квітень 2024, 16:45

Після початку повномасштабного вторгнення росіян українська акторка театру та кіно Ольга Гришина одразу повидаляла з соцмереж усіх своїх російських колег по цеху і припинила спілкування з ними. Про це акторка розповіла в інтерв'ю "Главкому", передають ...