У всьому винний секс: Друга ракетка України Даяна Ястремська позбулась дискваліфікації, довівши, що не приймала допінг

Чоловік, з яким у тенісистки Даяни Ястремської був секс, приймав метаболіти местеролона і не сказав їй про це. До такого висновку прийшла Міжнародна федерація тенісу. Федерація опублікувала повний звіт стосовно допінгової справи Ястремської, зазначають Патріоти України.

У документі сказано, що метаболіти местеролона потрапили в організм спортсменки внаслідок сексу з її хлопцем, який приймав відповідний препарат і не повідомив їй про це.

Зазначається, що свідчення тенісистки і її обранця багато в чому збігаються.

Також Даяна пройшла перевірку на поліграфі, який з вірогідністю більш ніж 99% підтвердив, що українка ніколи не приймала допінг навмисно.

Крім того, на аналіз було взято зразок волосся Ястремської. Він дав негативний результат на наявність метаболітів местеролона. Позитивна ж допінг-проба, через яку спортсменку тимчасово відсторонили, показала лише незначну концентрацію забороненої речовини в її організмі.

Нагадаємо, 22 грудня 2020 року Даяні Ястремській було пред'явлено звинувачення в порушенні антидопінгових правил, після чого тенісистку тимчасово відсторонили від змагань.

У рейтингу найкращих тенісисток Ястремська посідає 37-ме місце. Серед українських тенісисток вище Ястремської в рейтингу тільки Еліна Світоліна.

"Троє дітей. Навчання, гуртки": Відомий телеведучий зізнався, скільки йому потрібно коштів на місяць

вівторок, 19 березень 2024, 7:30

Український ведучий Григорій Решетнік в інтерв’ю Аліні Доротюк зізнався, що поки що не може купити власну квартиру, тому орендує її в столичному районі Новопечерські Липки. Він додав, що в нього троє дітей і, відповідно, багато витрачає на них, передаю...

"Це як з дитиною": Аліна Гросу різко відповіла, чому приховує свого другого чоловіка

вівторок, 19 березень 2024, 0:35

Українська співачка Аліна Гросу різко відповіла, чому приховує свого другого чоловіка, передають Патріоти України. Так, виконавиця зізналась, щознову вийшла заміж, та навіть публікує весільні фото. Щоправда, обличчя чоловіка знаменитість не квапиться п...