У всьому винний секс: Друга ракетка України Даяна Ястремська позбулась дискваліфікації, довівши, що не приймала допінг

Чоловік, з яким у тенісистки Даяни Ястремської був секс, приймав метаболіти местеролона і не сказав їй про це. До такого висновку прийшла Міжнародна федерація тенісу. Федерація опублікувала повний звіт стосовно допінгової справи Ястремської, зазначають Патріоти України.

У документі сказано, що метаболіти местеролона потрапили в організм спортсменки внаслідок сексу з її хлопцем, який приймав відповідний препарат і не повідомив їй про це.

Зазначається, що свідчення тенісистки і її обранця багато в чому збігаються.

Також Даяна пройшла перевірку на поліграфі, який з вірогідністю більш ніж 99% підтвердив, що українка ніколи не приймала допінг навмисно.

Крім того, на аналіз було взято зразок волосся Ястремської. Він дав негативний результат на наявність метаболітів местеролона. Позитивна ж допінг-проба, через яку спортсменку тимчасово відсторонили, показала лише незначну концентрацію забороненої речовини в її організмі.

Нагадаємо, 22 грудня 2020 року Даяні Ястремській було пред'явлено звинувачення в порушенні антидопінгових правил, після чого тенісистку тимчасово відсторонили від змагань.

У рейтингу найкращих тенісисток Ястремська посідає 37-ме місце. Серед українських тенісисток вище Ястремської в рейтингу тільки Еліна Світоліна.

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...