"Уявіть цинізм ситуації": Вікторія Апанасенко пригадала, як з нею спілкувалася представниця РФ на "Міс Всесвіт"

Представниця України на "Міс Всесвіт 2022" Вікторія Апанасенко зізналася, що до останнього вірила у людяність своєї конкурентки з країни-терористки РФ Анни Ліннікової. Красуня з Чернігова припускала, що росіянка підійде до неї і без офіціозу вибачиться за дії своєї батьківщини, проте, як і варто було очікувати, цього не сталося, передають Патріоти України.

Ба більше, Ліннікова без сорому намагалася влаштувати брудні провокації, показавши "дружбу" з українкою перед камерами. Про поведінку росіянки Апанасенко розповіла в інтерв'ю "КП в Україні".

"Я хотіла від неї почути хоча б тет-а-тет "вибач". Вибач за те, що робить моя країна, я не підтримую війну. А вона підійшла і єдине, що мені сказала: "Я хочу зробити з тобою friendly-фото, бо мій оргкомітет сказав, що це було б класно". Уявіть цинізм ситуації. Я не очікувала, що в неї вистачить сміливості сказати на весь світ, але хоч би мені вона могла сказати. То була дуже дивна ситуація. Якщо навіть вона не запам'ятала моє обличчя, вона бачила жовто-блакитну квітку та розуміла, що я представниця України. Я не знаю, яка в неї мотивація була на той момент", – поділилася Вікторія.

Нагадаємо, Ліннікова спробувала сфотографуватися біля українки, створивши ілюзію "дружби", але підстава не вдалася.

Після цього, як розповіла "Міс Україна Всесвіт", багато коментаторів її засудили нібито за "непрофесійну" поведінку. Проте Апанасенко роз'яснила, що спокійно, не смикаючи нікого за руку, попросила представницю Колумбії стати поряд із нею.

"Потім було відео, де "Міс Колумбія" та "Міс Кюрасао" спілкувалися між собою своєю мовою, я стояла поряд і не дуже їх розуміла. Російські ЗМІ написали, що після ситуації з фото зі мною ніхто не спілкувався. Зі мною всі спілкувалися, всі дівчата були неймовірні. Ігнора чи негативу ні від кого не було. І спроб організувати комунікацію між мною та росіянкою не було, і від оргкомітету теж. Вони все чудово розуміли. Я пояснила, що, можливо, ця поведінка була непрофесійною для "Міс Всесвіт", але я захищаю, в першу чергу, інтереси своєї країни", – прокоментувала модель.

Вона зазначила, що організатори з розумінням поставилися до ситуації, тож жодних конфліктів усередині конкурсу не було. Втім, як і з росіянкою.

"Ми з нею навіть не розмовляли. Я не знаю, що вона за людина. Вона, можливо, могла потім комусь скаржитися, що я з нею не спілкувалася або відмовилася фотографуватись, бо я "недружня". Але я з нею не спілкувалася і не фотографувалася зі зрозумілих причин. Вона є обличчям країни-агресора, її послом", – зазначила Апанасенко.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...