"Уявляєте, як у повіку встромлюють голку зі знеболюючим": Анні Сєдоковій зробили операцію - співачка показала фото і поскаржилася на свій стан

Українська співачка Анна Сєдокова, яка раніше співала в гурті "ВІА Гра", перенесла операцію на оці. У 38-річної артистки був халязіон - хронічне, на відміну від ячменю, запалення краю повіки. Про це вона розповіла на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

Сєдокова зізналася, що про хворобу дізналася ще два тижні тому. Але не зверталася за допомогою, оскільки думала, що все пройде без втручання медиків.

Через хворобу їй довелося скасувати 2 премії. Крім того, вона перенесла 4 великих зйомки. При цьому співачка весь цей час страждала. Після цього вона вирішила, що вистачить терпіти і записалася до хірурга на операцію.

"Уявляєте, як у повіку встромлюють голку зі знеболюючим, потім видаляють, потім лазером припікають, потім накладають пов'язку", - розповіла артистка. У себе в сторіз вона також опублікувала фотографії з пов'язкою на оці, а також подякувала свому чоловіку баскетболісту Янісу Тімму.

"Спасибі, що любиш мене і красунею і не дуже. І з величезним оком, і без нього. Іноді я прокидаюся, дивлюся в дзеркало і думаю "якось я сьогодні не дуже". А ти мені - яка ти гарна у мене. І я точно знаю, що брешеш, але все одно вірю", - зазначила Сєдокова.

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...