Ухильники або волонтери: Хто з українських зірок-чоловіків виїхав за кордон і не поспішає повертатися

Війна Росії в Україні розставила багато речей на свої місця. Хтось відкрив своє обличчя і явно підтримав сторону ворога, хтось просто сором'язливо відмовчується, не бажаючи втрачати свій заробіток у країні-агресорі, хтось взяв у руки зброю, відправився на фронт або став до лав територіальної оборони, передають Патріоти України.

Хтось їздить з концертами, мотаючись через кордон туди-сюди, збирає гроші, купує супутники і Байрактари. А хтось, хто міг би стати на службу і працювати на благо сильно потребує зараз України, виїхав за кордон і під виглядом волонтерства, не збирається повертатися до закінчення військових дій.

Потап

Зокрема, за словами зірки, Потап не може повернутися, так як у нього паралізувало половину обличчя. Тут же вона додає, що Потап дуже багато працює, активно збирає гроші для України і вже навіть зібрав 75 мільйонів гривень.

Тут виникає питання: якщо він так активно може займатися волонтерством, не шкодуючи себе, невже йому в такому разі не вистачить здоров'я перетнути кордон і продовжувати аналогічну діяльність в Україні?

Потап. Фото Instagram

Дмитро Ступка

Український актор Дмитро Ступка, після того, як розлучився зі своєю дружиною Поліною Логуновою, перебрався до США. Він також давав інтерв'ю про те, що ніяк не може почати відносини з новими дівчатами, адже для американок у нього слабка англійська, а Українки там отже нарозхват.

Артист, зокрема, організовує благодійні вечори в Майямі, але в ЗМІ мало інформації про те, що вдалося йому зібрати і як проходять його благодійні акції.

Дмитро Ступка / Главред

Влад Яма

Український танцюрист Влад Яма також не перебуває в Україні, поки Росія бомбить українські міста. Танцюрист, як і Дмитро Ступка, перебуває в США, подорожуючи по містах і, судячи з його соціальної мережі Instagram, організовує власні виступи. Правда, з позначкою "Черіті" (від англ. - благодійність).

Влад Яма / Instagram

Відомо, що Яма знаходиться в США зі своєю сім'єю - дружиною Ліліаною і сином. І здоров'я, начебто, не заважає йому повернутися в Україну.

Але танцюрист продовжує залишатися в Америці і брати участь у вечірках, нехай і в допомогу Україні.

Олег Винник

Ситуація з українським співаком Олегом Винником взагалі виглядає максимально дивно. Він фактично розчинився з самого початку війни і практично перестав виходити на зв'язок, не рахуючи несколких постів в Instagram. Фанати співака буквально перейнялися питанням, куди ж подівся Олег Винник.

В одному з коментарів Ольга Полякова заявила, що у Олега Винника проблеми зі здоров'ям, тому він виїхав до Німеччини, де він має друге громадянство.

Олег Винник / Facebook

Сам співак просто відмовчується, проте іноді з'являється в сторіз волонтерів. Мабуть, щоб Винник повернувся з концертами на батьківщину, Україна повинна перемогти і не представляти небезпеки для співака і його сім'ї.

Денис Повалій

Український музикант, а також Син Таїсії Повалій, яка не просто мовчить щодо війни в Україні, а також виступає перед російськими глядачами, як ніби нічого не сталося, також виїхав з України. Судячи з його Instagram, він виїхав до Іспанії і знаходиться там.

Денис Повалій / Facebook

ДО РЕЧІ, Денис активніше підтримує Україну, ніж його мама.

Цікаво, що ці чоловіки не збираються поки повертатися в Україну і вважають за краще займатися волонтерством не ризикуючи життям і залишаючись вільними. Можна перераховувати безліч Імен інших українських артистів, багатодітних батьків, які не просто волонтерять, а і в прямому сенсі вирушили захищати країну на передовій. А хто не може, той вступив до лав територіальної оборони і, до речі, продовжує займатися волонтерством.

Джерело: Главред

"Мене вивертає взагалі від цієї теми": Зірка українських серіалів розказала, як попрощалась з російськими колегами після вторгнення

четвер, 18 квітень 2024, 16:45

Після початку повномасштабного вторгнення росіян українська акторка театру та кіно Ольга Гришина одразу повидаляла з соцмереж усіх своїх російських колег по цеху і припинила спілкування з ними. Про це акторка розповіла в інтерв'ю "Главкому", передають ...

Помер батько співачки-зрадниці Ані Лорак

четвер, 18 квітень 2024, 11:30

Помер поет, літератор та заслужений журналіст України Мирослав Куєк, батько співачки-зрадниці Ані Лорак, яка приймає російське громадянство. Про смерть Мирослава Івановича повідомив журналіст Юхим Гусар у своєму Facebook. Поет та літератор помер сьогод...