"Україна, якою ми пишаємося": З'явилися перші кадри нового шоу Дмитра Комарова до Дня Незалежності (фото, відео)

9 травня стартує нове шоу "Мандруй Україною з Дмитром Комаровим", який телеведучий підготував спеціально до 30-річчя Незалежності України. Кадри нового проекту популярний ведучий 1+1 показав у себе в Instagram-акаунті, передають Патріоти України.

Також Комаров опублікував яскравий ролик. На відео можна побачити найяскравіші і неймовірно мальовничі куточки України - такі, як заповідний острів Джарилгач, Карпатські полонини, Говерлу, колоритний гірське селище Верховина, знамениті рожеві соляні озера в Херсонській області, заповідник Асканія-Нова, "тунель кохання", українську "пустелю" Олешківські піски, соляні печери, нашу маленьку "Венецію" - Вилково.

Саундтреком стала пісня "Шум" української групи Go_A, яка зовсім скоро стане представником України на Євробаченні 2021.

"Шум" - це веснянка, якій тисячі років. Колись з допомогою таких пісень закликали природу прокинутися від зимового сну. Зараз веснянки продовжують жити в нашій культурі вже як частина фольклору і нагадування про наше коріння. Це символічно для нашого проекту, в якому ми покажемо найколоритнішу, барвисту, справжню Україну, якою пишаємося", - коментує Комаров.

"Це як з дитиною": Аліна Гросу різко відповіла, чому приховує свого другого чоловіка

вівторок, 19 березень 2024, 0:35

Українська співачка Аліна Гросу різко відповіла, чому приховує свого другого чоловіка, передають Патріоти України. Так, виконавиця зізналась, щознову вийшла заміж, та навіть публікує весільні фото. Щоправда, обличчя чоловіка знаменитість не квапиться п...

Зустрів смерть у тому місці, яке любив найбільше: Помер оскароносний автор фільму "Король говорить"

понеділок, 18 березень 2024, 18:30

Британський сценарист Девід Сайдлер, найбільш відомий за фільмом "Король говорить", помер у віці 86 років. Про це повідомляє The Hollywood Reporter. . Відомо, що знаменитість помер 16 березня під час риболовлі в Новій Зеландії. "Девід був у тому місц...