Олена Зеленська у лимонній блузі та трендовій спідниці розповіла українцям, як не переїдати при стресі

Олена Зеленська записала нове відео, в якому розповіла про правила харчової поведінки у непростий чи стресовий час. Перша леді України зазначила, що важливо не піддаватися паніці та не накидатися на їжу. "Зараз ми переживаємо тривожні дні та ночі. Але, незважаючи на все, ми продовжуємо працювати. Що й робимо", - наголосила Олена Зеленська, передають Патріоти України.

У кадрі перша леді постала, як завжди, в елегантному та жіночному образі. Вона обрала для зйомок чорну спідницю-трапецію і чарівну лимонну блузу, яка всупереч усім модним порадам, їй личить. Волосся дружина президента Зеленського уклала на косий проділ і зробила рівним, а в макіяжі дотримувалася нюдових відтінків, лише підкресливши губи червоною помадою.Для тих, хто хоче змінити свої та сімейні харчові звички на здоровіші, Олена Зеленська разом із ЮНІСЕФ в Україні зняла відеоурок у трьох частинах. Вона розповіла, як зібрати корисний ланч-бокс за принципом "здорової тарілки"; про здоровий сніданок і харчові звички, які можна і потрібно міняти, якщо вони загрожують здоров'ю; і про здоровий перекус.

"Вибираючи те, що всередині нашого кошика/холодильника/тарілки, ми правда вибираємо і те, чим наповнюємо наше життя. Менше цукру та жирів, більше вітамінів – більше енергії, сил, натхнення" – зазначила Олена Зеленська.

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...