Українець народився: Анастасія Приходько назвала стать своєї третьої дитини

Анастасія Приходько, яка нещодавно стала мамою втретє, потихеньку знайомить шанувальників зі своїм малюком. Українська співачка зізналася, що у неї народився хлопчик, якого назвали Лука, зазначають Патріоти України.

Співачка нарешті зізналася, що син народився місяць тому, 25 березня, в день СБУ о 19:23. Вага дитини була 3 кг 830 грамів, а зріст - 55 сантиметрів. При цьому за місяць він набрав вже 1,2 кг і виріс на 5 см.

Артистка також зазначила, що іноді о третій годині ночі їй доводиться брати сина на ручки, щоб заспокоїти.

"Привіт! Мене звуть Лука Олександрович і в цей чудовий день дуже хочу привітати вас з Вербною неділею! А ще я народився рівно місяць тому і у мене теж сьогодні свято. Розповім трохи про себе, точніше не я, а моя мама", - написала співачка.

Вона також опублікувала нове фото малюка, яке із задоволенням прокоментували шанувальники Приходько.

Анастасія Приходько назвала стать і ім'я третьої дитини: теж сьогодні свято


Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...