Українська Малефісента: Катя Осадча у чорній сукні з розрізом та обідком із пір'я привела фанатів у захват (фото)

Катя Осадча не змогла пропустити одну з головних музичних подій в українському шоубізнесі. Разом із програмою "Світське життя" артистка з'явилася на церемонії нагородження премії "Українська пісня року". За традицією успішна ведуча обрала яскраве вбрання та цікавий головний аксесуар, передають Патріоти України.

У палаці "Україна" зібралося чимало українських знаменитостей, включаючи Настю Каменських, Тіну Кароль, Олега Винника та Таюне, Михайла Поплавського, Ірину Білик та інших. Як завжди, Катя Осадча зі своєю програмою спробувала вивідати цікаві подробиці життя наших артистів.

Для виходу у світ телезірка та матуся трьох дітей обрала ефектне вбрання, яке багатьом нагадало образ Анджеліни Джолі з фільму "Малефісента".

У кадрі 38-річна Катя Осадча з'явилася в довгій облягаючій чорній сукні в блискітках, з довгими рукавами, високим горлом, складками на талії та ефектним розрізом на спідниці майже до стегна. Образ успішна ведуча завершила чорними туфлями-човниками, а також цікавим обідком з пір'ям з боків, що нагадали ріжки злої чаклунки з американського фільму.

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...