"Українська Мерилін Монро!": Лілія Ребрик у короткій сукні-вишиванці підкорила мережу (відео)

Лілія Ребрик обожнює вишиванки, і часто ділиться стильними образами з дописувачами свого фотоблогу. Раніше телеведуча продемонструвала довгу сукню з національним орнаментом, а тепер похвалилася короткою моделлю. Ведуча "Ранку з Україною" опублікувала в Instagram грайливий ролик, і відразу зібрала сотні компліментів, зазначають Патріоти України.

У кадрі 40-річна знаменитість позує в ніжній рожевій сукні з чорною вишивкою. Лілія намагається утримати спідницю, яка злітає під натиском вітру, і фоловери її одразу порівняли з Мерилін Монро.

"Українська Мерилін Монро", "Мерилін Монро наша", "Ви спеціально копіювали Мерилін Монро? У вас вийшло!", "Монро відпочиває", "Мерилін по-українськи", "Клаааас! Пу-пум-пі-ту пу!" , "Ліля, ви Монро України! Найкраща", - захоплюються дописувачі.

На Лілії - сукня "Древо життя" українського бренду Verynje. Вона виконана з натурального ніжно-рожевого льону з вишивкою чорною бавовною. На сайті марки сказано, що ціна виробу - 5400 грн.

"Робить боляче": Анна Саліванчук зізналась, як переживає розлучення і чому не хоче спілкуватися з колишнім

вівторок, 23 квітень 2024, 8:37

Українська акторка театру і кіно Анна Саліванчук розповіла, як болісно переживає розлучення із чоловіком-нардепом Олександром Божковим та як вони спілкуються після розриву, передають Патріоти України. На шоу "Ближче до зірок" артистка зізналась, що ни...

"Йдемо різними шляхами": Кухар на тлі чуток про розлучення з чоловіком висловилася про їхні стосунки

вівторок, 23 квітень 2024, 0:30

Прима Національного театру опери та балетуКатерина Кухар на тлі чуток про розлучення з чоловіком Олександром Стояновим висловилася про їхні стосунки, передають Патріоти України. Вже тривалий час ходять плітки про розрив подружжя. Танцівники відмовляют...