Українська модель полонила серце знаменитого футболіста. Він старший за неї на 26 років (фото)

Тренер турецького "Бешикташа" Серген Ялчин почав зустрічатися з 22-річною українською моделлю Єлизаветою Карибською. При цьому колишній футболіст старший за неї на 26 років. Після закінчення чемпіонату Туреччини 48-річний Ялчин відправився в Україну. Про це повідомляє місцеве видання Gunboyu, передають Патріоти України.

Молода Українка перебувала разом з Ялчином під час чемпіонату Туреччини і раділа разом з ним перемозі "Бешикташа" в чемпіонаті країни.

Також видно моменти, коли дівчина плакала від щастя, коли футбольний клуб її коханого вигравав.

Цікаво, що під час чемпіонату Ялчин не хотів, щоб ЗМІ писали про його стосунки з 22-річною моделлю, тому він попросив кохану закрити всі її акаунти в соцмережах. Стало відомо, що Ялчин, який також закрив свою сторінку в Instagram і тепер знову відкрив, будує плани на відпустку з Карибською.

Зазначимо, Сергій Ялчин - турецький футболіст, який грав на позиції атакувального півзахисника. Він зіграв у кожному з чотирьох великих клубів Туреччини (в деяких з них двічі). Крім того, його часто визнають одним з кращих турецьких гравців усіх часів.

Нагадаємо, молода дружина Венсана Касселя прилетіла в Київ для зйомок в рекламі. Вона опублікувала фото і Відео зі столиці України у своєму Instagram. Дівчина також показала вигляд зі свого готельного номера. На фотографії видно працівників, які, ймовірно, мили вікна.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...