Як таких тільки земля носить? Українська ведуча назвала Путіна "героєм нашого часу" і пораділа за людей на Донбасі

Українська ведуча Сніжана Єгорова, яка підтримала нещодавно Володимира Путіна, продовжує ганьбитися, живучи в країні. Після визнання "ЛДНР" Кремлем вона повідомила, що президент Росії "герой нашого часу". Про це вона мовить у своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України.

Також Єгорова дуже радіє за людей Донбасу, адже, на її думку "туди прийшов мир". Ось що пише одіозна ведуча. "Друзі мої, прекрасні!!! Я знаю, що ви повірите!!! Сьогодні я весь день до вечора слухала апокаліпсис!!! Одкровення Іоанна Богослова. Потім пояснення і роздуми про нього Андрія Ткачова.....А в цей час Путін підписав указ про визнання "ЛДНР". Бог на допомогу! Нехай прийде мир на землю Донбасу", - написала Сніжана.

Вона публікує відео зі зверненням Путіна до росіян і називає його "героєм". "Історичне рішення героя нашого часу. Без помилкового пафосу", - резюмує Єгорова.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...