Українські зірки розповіли, коли і як втратили цноту: Монатік, Ступка та Єфросініна дали іншим "фору"

Секс, а особливо, перший – дуже інтимна тема, на яку рідко говорять на загал. Втім, чимало українських зірок відверто розповідають про свій сексуальний досвід. Патріоти України пропонують вашій увазі добірку про першу близькість знаменитостей. Так, дехто задоволений ним, а дехто, навпаки, хотів би забути той день.

Оля Полякова

Співачка Оля Полякова втратила цноту у 17 років з чоловіком, який був старшим на 10 років. Вона зізналася, що нічого феєричного тоді не відчула, а "розпробувала цю справу" після 30 років. Артистка зазначила, що ніколи не зустрічалася з однолітками, оскільки їй подобаються чоловіки старші від неї. До слова, зірка молодша від свого чоловіка Вадима на 15 років.

Володимир Дантес

Перший секс асоціюється у співака лише з приємними спогадами. Артист втратив цноту у 20 років зі своєю на той час коханою Каміллою. Пара довго зустрічалася і близькість сталася у романтичній атмосфері з пелюстками квітів, свічками та вином. Володимир зізнався, що неймовірно хвилювався. Дантес вважає, що перший секс має бути з людиною, яку ти кохаєш, і на тверезу голову.

Також у шоу "Женский день" виконавець розповідав про першу близькість із Надею Дорофєєвою. Так, пара почала жити разом за тиждень після знайомства. Зірка поділився, що все сталося у його квартирі: "Все було одночасно і пристрасно, і ввічливо одне до одного. Я дуже боявся її образити, зробити неприємно. Я дуже закохався в неї, і Надя, як кришталева квіточка, яку я боявся пошкодити".

Маша Єфросиніна

У старших класах школи в Керчі Маша Єфросініна почала займатися оральним сексом зі своїм бойфрендом-красунчиком на ім'я Микола. Закоханим було по 15 років і вони мріяли "одружитися та померти в один день". Обранець майбутньої зірки одного разу приніс посібник з оральних втіх і пара почала досліджувати свої тіла та ерогенні зони. Втім, класичного сексу між ними не було, про що зараз Маша жалкує, оскільки перша близькість відбулася з іншим чоловіком вже у Києві. Єфросиніна не ділиться цими подробицями, оскільки досвід був для неї травматичним. Про це вона розповіла у рамках проєкту STORIES.

MELOVIN

Епатажний співак MELOVIN нещодавно зізнався, що інтимна близькість для нього важливий крок, тому він не поспішав з цим. Артист не хотів вступати у статеву близькість з абиким, тому перший секс у нього був 2020-го. Тоді зірці було 23 роки.

alyona alyona

Реперка alyona alyona втратила цноту через тиск однолітків. За словами зірки, у її підлітковому віці вважалося ганебним бути незайманою. Тому вона мріяла переспати з людиною, яку вперше бачить та більше ніколи її не зустрічатиме. Так і сталося. Зараз Альона шкодує, що через цькування її перший статевий акт був саме таким.

Дмитро Ступка

Актор Дмитро Ступка так перехвилювався під час першого сексу, що ледь не не знепритомнів. Знаменитість точно не пам'ятає, коли це сталося, зазначивши, що він був зовсім юний, приблизно 15-річний.

MONATIK

Мультиартист MONATIK мав перший секс у 15 років. Інтимна близькість відбулася у День перемоги, 9 травня, на березі річки у рідному Луцьку. Співак зізнався, що одразу побіг до друзів хизуватися, що "став чоловіком".

Джерело: ТСН.ua

"Не хоче виходити на велику сцену": Озвучено позицію Ломаченка щодо війни в Україні

четвер, 28 березень 2024, 17:30

Колишній чемпіон світу у трьох вагових категоріях Василь Ломаченко притримується проукраїнських поглядів, проте не вважає за потрібне доносити їх на широку аудиторію. Боксер легкої ваги завжди був замкнутим і спілкувався лише зі своїм вузьким колом спі...

"У мене були пробоеми": Українка в Голлівуді Іванна Сахно розірвала контракт з Netflix, щоб не грати росіянку

четвер, 28 березень 2024, 15:54

Американська акторка українського походження Іванна Сахно, яка знімається в Голлівуді, поділилася, що відмовляється грати росіянку навіть у перспективних проєктах. Про це вона сказала в інтервʼю "ТСН", передають Патріоти України. Голлівудська акторка ...