Українські зірки живуть у більш розкішних апартаментах: У якій квартирі жила дочка Єлизавети II у Лондоні (фото)

Єдина дочка королеви Великобританії Єлизавети II принцеса Анна зі своїм чоловіком Тімоті Лоуренсом орендувала квартиру в центрі Лондона, яку вона описала як "занадто допитливі сусіди" і "гучний рух транспорту". Пара жила тут у 1993 році. Видання Нellomagazine зазначає, що подружжя оселилося в просторому будинку всього на кілька місяців, передають Патріоти України.

Також повідомляється, що вони на той момент платили за оренду 1300 фунтів стерлінгів на місяць. На фотографіях, опублікованих незадовго до переїзду монархів, можна побачити інтер'єр у стилі ретро.

У спальні були високі стелі, кремові килими і стіни. В Анни і Тімоті був дерев'яний каркас ліжка, обтягнутий білим полотном, і дві чорні тумбочки з однією лампою з рожевою бахромою. У другій спальні будинку були невеликий дерев'яний стіл біля вікна, вішалка для рушників та два комоди.

Як виглядала спальня.
Як виглядала друга спальня.
Кухня орендованої квартири була обставлена білими шафами і приладами, сірими робочими поверхнями. Краєвид із вікна виходив на сади багатоквартирного будинку.
Як виглядала вітальня.
Як виглядала кухня.
Як виглядала вітальня в будинку.
Краєвид із вікна квартири.

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...