Українського ведучого Педана не взяли в армію - пропонували водієм, але він відмовився

Відомий український телеведучий Олександр Педан зізнався, що одразу після повномасштабного вторгнення РФ в Україну вирушив до військкомату Хмельницького, проте в армію його не взяли. Сказали, що шоумен буде кориснішим у тилу як волонтер та захисник інформаційного фронту, ніж військовий у зоні бойових дій без мінімального досвіду, передають Патріоти України.

Про це Педан розповів в інтерв'ю Славі Дьоміну для YouTube-каналу "Люкс ФМ". Ведучий наголосив, що стоїть на тимчасовому обліку у військкоматі, тому у разі загальної мобілізації ховатися від армії не буде.

"Я стою на тимчасовому обліку у Хмельницькому. Вони мене знають. І вони мені одразу сказали: "Дивися, ти не офіцер запасу, у тебе немає жодного досвіду, військової кафедри. Ти нам тут хіба що водієм чи окопи копати". Вони мені відверто заявили: "Ти зараз багато робиш, і це важливіше. Якщо потрібно буде, є контакти, ти на місці, і ми тебе знайдемо", – поділився телезірка.

Він зізнався, що хотів би служити в артилерії. Йому імпонує те, чим займаються артилеристи. Крім цього, Педан, як поділився він сам, не хотів би потрапити до піхоти.

Аргументував шоумен це так: "У піхоті зараз дуже важко. У них найважча робота у світі. Хлопці та дівчата сидять в окопах, і як би вони не хотіли, стріляти в орків вони не можуть, оскільки відстань не дозволяє. По них орки пускають мінами, бомбами, ракетами, касетами, чим завгодно. Але якщо вони звідти підуть, то туди прийдуть орки. Тобто вони мають залишатися там. Це правда важко. Я екстраверт, там мені буде складно морально, а артилерія працює швидко".

Педан також із захопленням розповів, що особисто спілкувався з українськими ракетниками. "Вони бережуть себе... Вони переживають, оскільки їх відслідковують, там прилітає, вони мають швидко переміщатися. Відстрілялися – переїхали. Весь світ зараз просто пишається нашою артилерією, та й взагалі нашими всіма військовими", – резюмував ведучий.

Розпочато процедуру: У Путіна покарають Аллу Пугачову ганебним клеймом рашистів

четвер, 28 березень 2024, 9:25

Алла Пугачова, яка активно підтримує Україну та виїхала з країни-агресора разом з чоловіком Максимом Галкіним та дітьми, може отримати статус "іноагента" в РФ. Стало відомо, що на батьківщині артистки вже розпочали цю процедуру, а голова Федерального ...

"З огляду на такі шанси": Мати Майкла Джексона судиться з його сином через спадщину поп-короля

середа, 27 березень 2024, 18:44

Нова тяганина через спадщину Майкла Джексона пов'язана з тим, що розпорядники майна короля поп-музики Джон Бранка і Джон Макклейн продали половину видавничих і майстер-записів співака компанії Sony за 600 мільйонів доларів. Троє дітей Майкла, Бігі, 22 ...