Український шоумен Володимир Остапчук на честь дня народження дружини виклав у мережу інтимне фото Христини Горняк

Піар - це все, а провокація - найкращий піар впевнений Остапчук, як і багато його колег по цеху.

Український ведучий та шоумен Володимир Остапчук показав, як привітав дружину Христину Горняк з днем народження. У цей день свій сторіз в Instagram ведучий повністю присвятив Христині. Там Остапчук розповів, за що ж він так її кохає. Зокрема, Володимир поділився романтичними фото з обраницею і зазначив, що в ній стільки життя, кохання, піклування та уваги:

© instagram.com/vova_ostapchuk

© instagram.com/vova_ostapchuk

"Ти чудова дружина, друг, партнер і будеш чудовою мамою", - зазначив Остапчук.

© instagram.com/vova_ostapchuk

Також він поділився й пікантним, чорно-білим кадром, зробленим у ванній, на якому зображений з голим торсом, а Христина стоїть позаду нього повністю оголеною. "І так, ти супер-сексі!" – додав Остапчук.

© instagram.com/vova_ostapchuk

Також він показав декілька кадрів з вечірки у циганському стилі, яку влаштував для дружини.

© instagram.com/vova_ostapchuk
© instagram.com/vova_ostapchuk

Й на цьому Володимир не зупинився. Він поділився власноруч змонтованим відео, у якому зібрані найяскравіші моменти з його з Христиною життя.

Тут й кадри зі спільного відпочинку, й з дозвілля з сином Остапчука від першого шлюбу, й освідчення Володимира Христині.

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...