Українцем бути престижно: Голлівудська акторка шукає спільне коріння з українським гетьманом

Модель, акторка і танцівниця з Конотопа (Сумська обл.) Марина Мазепа успішно підкорює Голлівуд своїм акторським талантом і неймовірною пластикою. 25-річна дівчина затребувана як хореограф (працювала з шоу Cirque de Soleil), дійшла до півфіналу шоу America's Got Talent, знімається в трилерах і фільмах жахів (Оселя зла, Нечестиві, Втілення зла та ін.), передають Патріоти України.

Війна застала Марину в Будапешті. В Україні у неї залишилася сім'я з якою вона намагається підтримувати зв'язок. На своїй сторінці в Instagram українська зірка Голлівуду веде просвітницьку роботу про війну в Україні, і збирає пожертви на допомогу постраждалим від російської агресії співвітчизникам.

"Я просто в захваті, як, напевно, всі в захваті зараз від українського духу. Як ця жахлива ситуація згуртувала українців і зробила ще сильнішою. І ніхто просто навіть не очікував, що Україна стоятиме так довго і дасть таку відсіч. Ми всі такі горді і особливо я горда, що я українка", - не приховує своє захоплення сильним українським народом акторка.

Вона зізнається - раніше соромилася свого прізвища, а зараз сподівається , що є нащадком українського гетьмана Війська Запорозького, національного героя України Івана Мазепи.

"Я знаю, що у Мазепи було багато жінок, нащадків. І, можливо, я далека родичка Івана Мазепи, бо в історії є такі моменти, де він перетинає Конотоп. Жив і проїжджав через це місце, так. І хотілося б в це вірити",- розповідає Марина.


"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...