Українці готові воювати: Положинський підписав контракт із ЗСУ, а Тополя вступив до лав тероборони

Колишній лідер гурту Тартак Олександр Положинський підписав контракт зі Збройними силами України, а група Антитіла на чолі з фронтменом Тарасом Тополею вступає до лав територіальної оборони ЗСУ, передають Патріоти України.

Як написав Положинський на своїй сторінці у Facebook, він повинен був підписати контракт набагато раніше, але захворів, тому цей крок відкладався. Тепер музикант - у резерві ЗСУ.

"Це повинно було відбутися днів на 10 раніше, але несподівана хвороба трохи все відклала. Сьогодні підписав контракт на проходження військової служби в резерві ЗСУ. І, так, вже здоровий", - поділився Положинський.

Тим часом українська група Антитіла вступає до лав територіальної оборони ЗСУ. Про це Тарас Тополя повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Наша "паніка" виглядає так - Антитіла вирішили приєднатися до територіальної оборони ЗС України. Вже 8-й рік наша мета - це мир. Заради нього ми готові дати гідну відсіч кожному, хто захоче принести на наші землі війну", – повідомив лідер групи Антитіла.

"Майте на увазі, що територіальна оборона готова до опору – жодної паніки, лише впевненість у тому, що все буде Україна. Слава Україні", - додав Тополя.

Також музикант закликав українців ставати на захист держави незалежно від місця проживання, професії, віку чи статі. Музикант пообіцяв опублікувати серію відео, щоби кожен, хто вирішив вступити до лав тероборони, міг зробити це максимально зручно.

"Хотілося б частіше": Кошовий зізнався, як часто і про що спілкується з Зеленським під час війни

середа, 1 травень 2024, 17:58

Художній керівник "Вечірнього Кварталу" Євген Кошовий розсекретив, як часто під час війни спілкується з давнім другом, президентом Володимиром Зеленським, та про що вони розмовляють, передають Патріоти України. Артист зізнався, що їм вкрай рідко вдаєть...

"Зараз я ще впевненіший у своєму виборі": Відомий актор-військовий розповів про службу в ЗСУ: "Не думав, що таке може бути у війську" Відомий актор-військовий розповів про службу в ЗСУ

середа, 1 травень 2024, 16:23

Зірка серіалу "Обіцянка Богу", український актор Юрій Феліпенко, який нещодавно доєднався до лав ЗСУ, розповів про свою службу, передають Патріоти України. Нині артист, який перебуває у складі батальйону ударних БпАК "Ахіллес" 92 ОШБр, минає військові ...