Українці обурені: Реперка Alyona Alyona записала пісню з російським гуртом

Українська реп-виконавиця Alyona Alyona записала пісню з Іваном Дорном і російським гуртом "Каста" під назвою "Врун-врун". Після прем'єри треку українці бурхливо відреагували на колаборацію української зірки з російськими артистами, повідомляють Патріоти України.

Обурення багатьох шанувальників Alyona Alyona відбулося через те, що влітку 2015 року гурт "Каста" дав концерт в Криму. Співпраця колективу з Іваном Дорном не здивувала українців, оскільки артист має неоднозначну позицію щодо збройної агресії Росії проти України.

Крім того, що реп-виконавиця записала трек з російськими артистами, її ім'я з'явилося поруч з репером Рем Дігга, який відкрито підтримує терористів і виступає на Донбасі. Про реакцію українців на колаборацію української зірки стало відомо з публікації в Facebook блогера Антона Ходзи.

"Новий альбом російського гурту Каста. Alyona Alyona в списку. Якщо викинути з рівняння питання участі в альбомі російського гурту, то залишається питання участі в одному альбомі з Рем Дігги, який їздив знімати кліп у ДАП і прославляв російських терористів в ОРДЛО", – написав блогер в мережі.

Більшість українців бурхливо відреагували на співпрацю Alyona Alyona з гуртом "Каста" і повідомили, що не очікували такої новини від реп-виконавиці. "Ого, українські музиканти знову тусят з російськими. Ось це дивина"; "Ніколи такого не було і ось знову", – писали в Facebook.

Коментарі під дописом блогера


"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...