Українців вважали за "другий сорт": Зірка "Сватів" розповів, як в Україні продюсери "стеляться" перед російськими акторами

Український актор Євген Капорін розповів, що найчастіше продюсери головні ролі віддавали саме російським акторам, під них же складали графік зйомок. А ось українці були змушені підлаштовуватися. Про це повідомляє "24 канал", передають Патріоти України.

"80% того, що знімали в Україні до 2014 року, та й навіть сьогодні, – це російське. Кіно знімали за російські гроші, тому росіяни диктували всі умови. Більшість головних ролей були у росіян. Тому все навколо них: умови, графіки підлаштовували", – сказав актор.

Він додав, що українських акторів ображало те, що всі привілеї діставалися саме росіянам, але вони мовчали про це, оскільки розуміли, що люди, які виробляли кінопродукти на російський і український ринок, заробляли гроші і для України, і для Росії.

Ще в 2014 році Капорін сподівався на те, що продюсери припинять "стелитися" перед росіянами, але цього не сталося. Втім, після 24 лютого він чітко для себе вирішив, що більше не буде зніматися в одному кіно з російськими акторами.

"У 2014 році я думав, що ера підлабузництва наших продюсерів до російських колег закінчилася, але ні. Все одно через 2 роки вони продовжили приїжджати до нас. Я дуже не хочу, щоб це повторилося", – додав Капорін.

Розпочато процедуру: У Путіна покарають Аллу Пугачову ганебним клеймом рашистів

четвер, 28 березень 2024, 9:25

Алла Пугачова, яка активно підтримує Україну та виїхала з країни-агресора разом з чоловіком Максимом Галкіним та дітьми, може отримати статус "іноагента" в РФ. Стало відомо, що на батьківщині артистки вже розпочали цю процедуру, а голова Федерального ...

"З огляду на такі шанси": Мати Майкла Джексона судиться з його сином через спадщину поп-короля

середа, 27 березень 2024, 18:44

Нова тяганина через спадщину Майкла Джексона пов'язана з тим, що розпорядники майна короля поп-музики Джон Бранка і Джон Макклейн продали половину видавничих і майстер-записів співака компанії Sony за 600 мільйонів доларів. Троє дітей Майкла, Бігі, 22 ...