Улюбленці публіки порадували і себе і глядачів: Юрій Ткач та Ілона Гвоздьова знову своїм диско запалили залу "Танців з зірками", як і чотири роки тому (відео)

Юрій Ткач та Ілона Гвоздьова / скриншот з відео

У п'ятому прямому ефірі шоу "Танці з зірками" після виступів усіх учасників на паркет вийшли улюбленці 4 сезону Ілона Гвоздьова та Юрій Ткач, зазначають Патріоти України.

Так, цього вечора хореографія була у ролі судді-джокера, а комік – ведучим балкону. Наприкінці випуску знаменитості повторили своє славнозвісне диско. Вони постали в образах героїв мультику "Нікчемний Я" - Грю та Люсі. Цей номер вони танцювали чотири роки тому також на п'ятому тижні.

Зауважимо, що 2017 року Ілона Гвоздьова та Юрій Ткач вилетіли з шоу за крок до фіналу.

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...