Унікальна прикраса змінила господиню: Кейт Міддлтон одягла на прощання з королевою унікальну брошку Єлизавети II

У Вестмінстер-холі в Лондоні проходить прощання з королевою Єлизаветою II, труну з тілом якої доставили до столиці Великобританії напередодні. На короткій службі з'явилися всі члени королівської сім'ї, включаючи принца Гаррі та Меган Маркл.

Треба сказати, що останніми роками королева особливо зблизилася з Кейт: принц Філіп називав її «рятуванням і клеєм, який скріпив усю сім'ю разом». Між Кейт та Єлизаветою були справді особливі стосунки: довірчі та поважні з обох боків. Для прощання з бабусею свого чоловіка принцеса Уельська одягла чорну сукню-пальто, сережки з перлами леді Ді та розкішну брошку у вигляді листочка. Ювелірний виріб із трьома перлинами та діамантами на платиновій основі належав королеві та став її подарунком Кейт.

Герцогиня Кембриджська та Корнуольська Кетрін, вона ж – принцеса Уельська – супроводжувала свого чоловіка, принца Вільяма. На ній була чорна сукня-пальто від Catherine Walker, чорний капелюшок з вуаллю і туфлі в тон. Як аксесуари вона вибрала велику брошку з трьох значних перлин і стеблинкою в тон її сережкам, які теж були з перлів.

Цю брошку королева одягала під час свого візиту до Південної Кореї 1999 року, а Кейт вперше з'явилася в ній у Бельгії на святкуванні 100-річчя Passchendaele у 2017 році, пише видання Фокус.

Перлинні сережки належали принцесі Діані та були подарунком їй від Collingwood Jewellers на весілля з принцом Чарльзом у 1981 році. Кейт одягала їх кілька разів після весілля з принцом Вільямом, а також позувала до них для своїх офіційних портретів, присвячених 40-річчю.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...