Уродженець волелюбного Гонконгу Джекі Чан шокував фанів наміром вступити до Комуністичної партії Китаю

Голлівудський актор родом з Гонконгу Джекі Чан виступив на форумі в Пекіні. У своїй промові він заявив про бажання вступити до Комуністичної партії Китаю (КПК), якій днями виповнилося 100 років, повідомляють Патріоти України з посиланням на Global Times.

Чан приєднався до пекінського форуму в четвер, 8 липня. На заході представники китайського кінематографа ділилися своїми думками з приводу програмної промови, яку лідер КНР Сі Цзіньпін виголосив 1 липня, в річницю заснування КПК.

На заході Чан, який є віце-головою Китайської асоціації кіно, не тільки висловив гордість не тільки за те, що він китаєць, але і за КПК.

"Я бачу велич КПК, і вона виконає те, що говорить і обіцяє, менш ніж за 100 років. Але тільки через кілька десятиліть", - сказав Чан.

Потім він додав, що хоче стати членом КПК.

Крім того, Чан зізнався, що вражений стійкістю і духом військових, які воювали під керівництвом КПК під час війни проти японських загарбників в 1930-1940-х роках.

На думку експертів, це бажання відображає сприйняття гонконгської елітою ролі КПК і пошук нею раціональних шляхів подальшого виживання та розвитку.

"У мене почалися стосунки, коли дружина поїхала за кордон": Вірастюк розповів, чому кинув дружину, з якою прожив 15 років

вівторок, 16 квітень 2024, 11:30

Український спортсмен, заслужений майстер спорту України Василь Вірастюк ухвалив рішення створити нову сім’ю тоді, коли його законна дружина Інна, з якою він прожив у шлюбі 15 років, та має двох спільних синів, виїхала за кордон у пошуках порятунку від...

"Їхала на концерт до Чорнобая": Анастасія Приходько потрапила в ДТП

вівторок, 16 квітень 2024, 10:58

Українська співачка Анастасія Приходько шокувала, що потрапила в аварію, передають Патріоти України. ДТП сталася, коли виконавиця прямувала давати концерт, який мав відбутися в місті Чорнобай. Після аварії авто Насті Приходько було пошкодженим, що їй д...