Усе, як колись: Кейт Міддлтон і принц Вільям показали місце, де познайомилися (фото, відео)

Герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон разом із чоловіком принцом Вільямом відвідали місто Сент-Ендрюс через 20 років. Виявляється, що саме тут почалася романтична історія майбутнього подружжя. Монархи вирушили на пляж Вест-Сендс, де разом узяли участь у змаганнях на сухопутних яхтах. Потім вони вже в більш офіційному одязі відвідали Ендрюський університет – тут відбулася перша зустріч Кейт і Вільяма. На своїй офіційній сторінці в Instagram члени королівської династії поділилися яскравими знімками цього дня, передають Патріоти України.

"Через 20 років було чудово повернутися в Сент-Ендрюс, щоб побачити фантастичні проєкти, які допомагають розвивати фізичне і психічне здоров'я молодих людей. День почався із сеансу наземного яхтингу в Сент-Ендрюс", – ідеться у підписі до кадрів.

Герцогиня Кембриджська для особливого дня вибрала темні джинси, такого ж кольору куртку та рожевий джемпер. Тоді як її чоловік був у темно-зеленій спортивній куртці, класичних джинсах і в коричневих черевиках на шнурівці.

Кейт із Вільямом під час прогулянки.
Кейт із Вільямом показали місце знайомства.
Кейт із Вільямом показали, де познайомилися.

Помер батько співачки-зрадниці Ані Лорак

четвер, 18 квітень 2024, 11:30

Помер поет, літератор та заслужений журналіст України Мирослав Куєк, батько співачки-зрадниці Ані Лорак, яка приймає російське громадянство. Про смерть Мирослава Івановича повідомив журналіст Юхим Гусар у своєму Facebook. Поет та літератор помер сьогод...

"Обов'язково відбудеться": Тарас Тополя прокоментував проведення обіцяного концерту в Криму

четвер, 18 квітень 2024, 11:22

Поки Олена Тополя освоює вогнепальну зброю, її чоловік, фронтмен гурту "Антитіла" Тарас був змушений коментувати ситуацію з концертом в Криму, який він обіцяв провести 23 серпня 2024 року на стадіоні "Авангард", і квитки на який можна придбати онлайн. ...