Усе не так романтично? Стало відомо, як ведуча "Танців з зірками" Онуфрійчук ставиться до чоловіка в житті (відео)

Ведучу шоу "Танці з зірками" Іванну Онуфрійчук, яка нещодавно зіграла розкішне весілля зі своїм коханим, казахським бізнесменом Алмазом, папараці таємно підловили на вході до знімального павільйону. На знімках журналістів видно, як телезірка поводиться з чоловіком без камер, передають Патріоти України.

Відповідне відео з'явилося в ефірі каналу LIVE. Автори сюжету звертають увагу, що 35-річна Онуфрійчук неохоче відповідала на ніжності чоловіка.

На ролику видно, що Алмаз особисто привіз зіркову дружину на зйомки. Проте вона сиділа не на передньому сидінні авто, а позаду. Місце біля водія зайняв невідомий чоловік, який, за припущеннями журналістів, є охоронцем бізнесмена та його родини.

"Галантний Алмаз особисто відкрив коханій дружині двері та почав її обіймати, але дівчина була явно не налаштована на ніжність", – прокоментували побачене автори сюжету.

Чоловік допоміг Іванні вивантажити її сценічний одяг, а коли вона зайшла до павільйону, почав дбайливо розгладжувати одне з її вбрань.
Алмаз – казахський мільйонер


"У мене почалися стосунки, коли дружина поїхала за кордон": Вірастюк розповів, чому кинув дружину, з якою прожив 15 років

вівторок, 16 квітень 2024, 11:30

Український спортсмен, заслужений майстер спорту України Василь Вірастюк ухвалив рішення створити нову сім’ю тоді, коли його законна дружина Інна, з якою він прожив у шлюбі 15 років, та має двох спільних синів, виїхала за кордон у пошуках порятунку від...

"Їхала на концерт до Чорнобая": Анастасія Приходько потрапила в ДТП

вівторок, 16 квітень 2024, 10:58

Українська співачка Анастасія Приходько шокувала, що потрапила в аварію, передають Патріоти України. ДТП сталася, коли виконавиця прямувала давати концерт, який мав відбутися в місті Чорнобай. Після аварії авто Насті Приходько було пошкодженим, що їй д...