Усе просто: Тодоренко поділилася секретом, як їй вдалося швидко скинути 20 кілограмів

Популярна телеведуча Регіна Тодоренко, яка цієї весни вперше привезла дворічного сина до Одеси, розповіла, як їй вдалося після пологів схуднути на 20 кілограмів. У Instagram вона виклала архівне фото у «цікавому положенні», і згадала, що коли йшла народжувати, важила 74 кілограми. Вона думала, що після пологів скине близько 14 кілограмів, передають Патріоти України.

«Дива не сталося. Дома ваги показали 67. Мети схуднути у мене не було, але дуже хотілося прийти в первинну форму, бути підтягнутою, з пружною шкірою, а не з в'ялістю на боках», — пише телеведуча і додає, що через три місяці її вага знизилася на 7 кілограм, однак їй цього було мало.

Боротьбі із зайвими кілограмами допомогло збалансоване харчування. Так, вона їла кожні чотири години плюс перекушування. «З 22:00 до 7:00 — лише вода, чай (не кава) і хлібці за бажанням. Я прислухалася до свого організму і їла багато овочів, м'яса, риби, приготованих з делікатною обробкою. Запечені, на пару, відварені продукти, але без цукру», — пише Тодоренко.

До занять спорту Регіна повернулася через півтора року після пологів — почала займатися фігурним катанням, поступово збільшуючи навантаження. «Тренування стабільно 3−4 рази на тиждень, іноді 5. У перші 2 місяці тренувань я скинула 7 кг і важила 53 кг. Не можу сказати, що у житті виглядала здоровою, мені комфортніше у вазі 55 кг, але вони швидко повернулися на відпочинку», — зазначила вона. За словами телеведучої, свою роль зіграли регулярний щотижневий масаж та похід у лазню — раз на місяць.

«Зараз будете сміятися, але коли укладаю малюка, то качаю ноги або займаюся йогою біля ліжечка», — додала телеведуча. У коментарях під цим постом відзначився і чоловік ведучої, Влад Топалов, який написав, що його дружина завжди шалено красива.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...