Усе заради краси: "Зрадиця" Світлана Лобода розповіла, від чого відмовилася з їжі заради стрункої фігури

Співачка Світлана Лобода знаходиться в чудовій формі в свої 39 років. Але для супер-фігури потрібно чимось жертвувати. Про свої обмеження в їжі співачка розповіла в програмі "Ранок з Україною", передають Патріоти України.

Вже кілька років виконавиця не їсть шкідливі продукти. До таких вона віднесла - солодощі, глютен і лактозу. "Останні два роки я просто прийняла для себе рішення, що для того, щоб я завжди відчувала себе здоровою і моя шкіра була красива, виключила з раціону глютен, цукор і лактозу", – розповіла Лобода.

Звичайно, Світлані іноді хочеться "запрещьонки", вона сумує, наприклад, по піці. "Важкувато, іноді дуже хочеться піцу. Піцу я люблю з тоненьким хлібцем, але не дозволяю собі зараз", - розповіла співачка.

Зірка постійно демонструє приголомшливу форму на сцені та в реальному житті. У Світлани в будинку є город, там сім'я вирощує свіжі овочі.

"Ми займаємося тим, що вирощуємо огірки, помідори, зараз ще морква у нас була і ягоди", - зізналася Лобода. Якраз з овочів і складається раціон співачки.

"Кльово, коли люди щасливі": Сергій Танчинець замилував романтичними фото з піарницею і підігрів чутки про їхній роман

середа, 24 квітень 2024, 14:44

Лідер гурту "Без Обмежень", співак Сергій Танчинець підігрів чутки про роман із піарницею Юлією, передають Патріоти України. У своєму Instagram музикант знову опублікував їхні романтичні фото. Цього разу артист показав, як вони разом мило прогулювалися...

"Напевно, і вони знають і відчувають": TAYANNA розсекретила, як заробляє на життя і чому колишні чоловіки дають їй гроші

середа, 24 квітень 2024, 9:58

Українська співачка TAYANNA відверто зізналась, як заробляє на життя під час повномасштабної війни і чому колишні обранці дають їй кошти, передають Патріоти України. Виконавиця, як і багато інших артистів, втратила частину свого доходу через російське ...