Усе заради Соловій? Український письменник Сергій Жадан офіційно розлучився з дружиною

Личаківський районний суд Львова задовольнив позов відомого українського письменника Сергія Жадана про розлучення з дружиною Іриною Куніциною. Пара була разом 15 років, передають Патріоти України.

Про розлучення Сергія Жадана стало відомо на початку травня. У матеріалах справи вказано, що подружжя давно не живе сімейним життям та не підтримує спільний побут. На засідання суду 26 червня ані Сергій Жадан, ані Ірина Куніцина не зʼявлись і попросили розглядати справу за їх відсутності. Враховуючи це, суддя Назарій Нор позов про розлучення задовольнив. Цивільних позовів колишня пара не заявляла.

49-річний Сергій Жадан та 42-річна Ірина Куніцина офіційно одружились у грудні 2009 року в Харкові. У них є 10-річна донька Марія. Сергій Жадан був одружений двічі. Першою дружиною письменника була режисерка харківського театру Світлана Олешко. Від першого шлюбу він має сина Івана.

Унесена вітром... Наречена загубила свою шикарну весільну сукню посеред шосе (відео)

субота, 27 липень 2024, 23:00

Деніз Геннон, яка знайшла вбрання на узбіччі дороги, планує віддати його на благодійність, якщо протягом наступних кількох тижнів не вдасться знайти власницю, передають Патріоти України. Невідома наречена загубила свою весільну сукню на узбіччі шосе в ...

"У нас було два весілля": Зірка "Ліги сміху" Тарас Стадницький вперше розповів про шлюб та чому приховує родину

субота, 27 липень 2024, 22:45

Український актор, зірка "Ліги сміху" Тарас Стадницький поділився подробицями особистого життя, передають Патріоти України. Так, родина артиста завжди трималася подалі від публічності. Тарас пояснив це тим, що він звик, що особисте життя не афішується....