"Усі хлопці унікальні": Переможці "Євробачення-2022" гурт Kalush Orchestra розпався

Соліст гурту Kalush Orchestra, який переміг на "Євробаченні-2022", Олег Псюк розповів, що нині не виступає у складі колективу. Як пояснив сайту "ТиКиїв" соліст Kalush Orchestra Олег Псюк, гурт розпався на декілька творчих проєктів, але навіть не всі фани це помітили, передають Патріоти України.

"Гурт Kalush Orchestra нещодавно розпався, ви що, не помітили? У нас є декілька проєктів, ми використовуємо різні стилі. Є KALUSH, Kalush Orchestra, КИЛИММЕН, і вони цікаві людям. Приходьте обов'язково на наші виступи, адже це завжди дуже добре спродюсована програма. Усі хлопці унікальні", - висловився Псюк.

При цьому Олег каже, що навесні у гурту буде тур 50 містами України. До слова, сопілкар Тимофій Музичук також вирішив розпочати сольну кар'єру. Незабаром він випустить першу свою пісню.

"Сподіваюся, трек вийде найближчим часом. Зі стилем я ще не визначився. Пишу поки що демки в різних стилях. Там буде трохи фольку, музику створять цікаві інструменти... Хочеться, щоб люди розрізняли інструменти, чули саме українські - дудку, трембіту чи сопілку. Оскільки здебільшого публіка знає тільки про сопілку. Навіть на тилинку, яка звучить у пісні Stefania, теж часто кажуть, що це сопілка. Доводиться постійно виправляти", - сказав Тимофій.

Плата за викрутаси Ф'юрі: Олександр Усик втратить титул на абсолютного чемпіона світу, - ЗМІ

понеділок, 20 травень 2024, 8:56

Багаторазові переноси британцем дати поєдинку з українцем призвели до хаосу в графіку захисту Олександром здобутих до того чемпіонських поясів. Український професійний боксер Олександр Усик може втратити титул абсолютного чемпіона. Про це пише Al Jazee...

Не варто стидатись своїх пишних форм: Австралійська активістка та модель плюс сайз влаштувала пікнік з подругою у вишуканій білизні (фотофакти)

понеділок, 20 травень 2024, 8:15

Австралійська модель і активістка Стефанія Ферраріо поділилась новими спекотними фото. . "Гарний день для веганського пікніка", - написала Стефанія. Ферраріо працює моделлю плюс сайз і пропагує любов до свого тіла. Найчастіше модель рекламує білизну т...