"Усі учасники свята вакциновані!": Ексміністр економіки Тимофій Милованов одружився (фото)

У суботу, 4 грудня, одружився радник керівника Офісу президента України, президент Київської школи економіки та ексміністр економіки Тимофій Милованов, повідомляють Патріоти України.

"Сьогодні (раптово!) сталося весілля Тимофія Милованова. Злагоди та кохання, як прийнято говорити! Усі вакциновані, якщо що", - написав у Facebook голова комітету із развитию ХоРеКа у Спілці українських підприємців Євген Шевченко.

Він виклав фотографії із весілля. На них - наречений Тимофій Милованов із дружиною, які позують із квітами та шампанським на тлі новорічних ялинок. На ще одній світлині гості - сам Шевченко, керівник "Укрпошти" Ігор Смілянський, головний редактор "НВ" Віталій Сич, експрезидент "Київстару" Петро Чернишов, заступник міністра економіки - торговий представник України Тарас Качка.

Напередодні Милованов в ефірі телеканалу "Наш" сказав, що на цих вихідних у нього буде весілля.

"Дороге! Я всіх запрошую, всі служби, які будуть перевіряти, розслідувальників тощо, запрошую подивитися, хто приїде, що зробить... Приїжджайте, зробіть розслідування про моє весілля, я вам усі чеки покажу. Де заробив – спитайте", - сказав Милованов.

Він уточнив, що запросив на весілля чотирьох редакторів. Дружиною Милованова стала Наталія Шаповал.

Це другий шлюб Милованова. Перший тривав чотири роки - від 2004-го до 2008-го. Він був одружений із громадянкою США.

"У мене тяжкий характер та щільний графік роботи. Жодна дружина не витримає такого. Так і живу я то в Києві, то за кордоном", - сказав в одному з інтерв'ю Милованов.

"Моїм пріоритетом був мій дім, моя родина": Шакіра розповіла про жертви, на які пішла заради Жерара Піке

вівторок, 19 березень 2024, 10:25

Відома співачка Шакіра, яка болісно пережила скандальне розставання з футболістом Жераром Піке, розповіла про жертви, на які пішла заради стосунків з ним. Про це пише видання Daily Mail, передають Патріоти України. Виявилося, що зірка тоді вирішила пос...

"Троє дітей. Навчання, гуртки": Відомий телеведучий зізнався, скільки йому потрібно коштів на місяць

вівторок, 19 березень 2024, 7:30

Український ведучий Григорій Решетнік в інтерв’ю Аліні Доротюк зізнався, що поки що не може купити власну квартиру, тому орендує її в столичному районі Новопечерські Липки. Він додав, що в нього троє дітей і, відповідно, багато витрачає на них, передаю...