Усі жінки вродливі та дуже схожі: Ольга Сумська відсвяткувала 88-річчя мами та показала рідкісне фото з двома дочками

Ольга Сумська. Фото: instagram.com.У четвер, 14 жовтня, мама Ольги Сумської відзначила день народження. Артистці Анні Сумській виповнилося 88 років. В Instagram Stories 55-річна актриса поділилася фото, на якому зображено дружне сімейство, передають Патріоти України.

На знімку іменинниця Анна Іванівна позує в компанії дочки, зятя Віталія Борисюка та онучок — 19-річної Анни Борисюк та 31-річної Антоніни Паперної. «Наша рідненька іменинниця», — підписала один з кадрів Сумська.

instagram.com/olgasumskaСтарша дочка Ольги Сумської Антоніна (від шлюбу з Євгеном Паперним) вперше за тривалий час відвідала Київ. Як відомо, Паперна будує кар'єру у РФ і рідко приїжджає на батьківщину. Нагадаємо, Паперна народила російському актору Володимиру Ягличу двох дітей: доньку Єву та сина Данила.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...