Усюди поруч із дружиною: Принц Філіп буде перепохований після смерті королеви Єлизавети II

Королева Єлизавета II, можливо, більше не повернеться до Букінгемського палацу, як своєї постійної лондонської резиденції, а залишиться жити у Віндзорі. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на західні ЗМІ.

Видання Hello! Посилаючись на Daily Mail повідомляє, що королева назавжди переїжджає до Віндзорського замку після смерті свого чоловіка принца Філіпа. Монархиня повернеться в Лондон по роботі, але не буде зупинятися в палаці, а Віндзорський замок стане для неї постійною резиденцією.

Після смерті чоловіка принца Філіпа, саме Віндзорський замок буде мати більше значення для Єлизавети II. Хоча Її Величність як і раніше буде проводити літо в Балморалі і Різдво в Сандрінгемі, якщо ситуація з пандемією буде цьому сприяти.

Зазначимо, після смерті Філіпа 9 квітня 2021 року труна з його тілом була поміщена до приватної каплиці королеви в замку, яку він спроектував сам під наглядом за проєктом реставрації після пожежі на території 1992 року. Ця кімната знаходиться поруч з особистими апартаментами Її Величності, тому Філіп перебував поруч зі своєю дружиною весь цей час. Єлизавета II також була присутня поруч з чоловіком в останні години його життя.

Після церемонії прощання у Віндзорі, герцог буде похований в Королівському склепі каплиці Святого Георгія у Віндзорському замку, але це не буде його останній притулок. Зрештою, коли прийде час Єлизавети II, і вона покине цей світ, тіло Філіпа перевезуть до меморіальної каплиці короля Георга VI, де він буде перебувати поруч зі своєю дружиною. У цій каплиці покояться батько Єлизавети II — король Георг VI, королева-мати Єлизавета і сестра принцеса Маргарет.

"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...