Уже можна все? До України впустили російського репера, який виступав в окупованому Криму

До Києва 3 травня приїхав не раз виступав в окупованому Криму російський репер Василь Вакуленко (Баста). Про це повідомив у Facebook громадський активіст Сергій Стерненко, передають Патріоти України.

Як зазначається, Вакуленко раніше неодноразово гастролював в окупованому Криму і не визнавав, що порушував український закон. Активіст зазначив, що репер їздив на гастролі в окупований Крим, але термін дії заборони на в'їзд до України вже закінчився. Також Стерненко нагадав, що в 2017 році Баста був одним з тих, хто вибирав найкращу пісню про Кримський міст, незаконно побудований окупаційною владою.
"Участь у заході, який прославляє окупацію Криму, є прямою підставою не пускати його до України як особу, що загрожує національній безпеці… СБУ про це знала, але його таки пустили", - написав активіст.
У супроводжувальному пост відеоролику Стерненко заявив, що про можливий приїзд Вакуленко була своєчасно проінформована Служба безпеки. Він зазначив, що 2017 року СБУ заборонила Вакуленко в'їзд в Україну на три роки. Після цього росіянин не раз говорив, що не розуміє, чому йому заборонили в'їзд.
Нагадаємо, 31 серпня 2020 року до Мінкульту надійшов лист від СБУ щодо зняття заборони в’їзду на територію України та виключення з Переліку осіб, які становлять загрозу національній безпеці, громадянина РФ Василя Вакуленка (відомого під псевдонімом “Баста”). Через кілька днів повідомили, що репера виключили з переліку осіб, які створюють загрозу нацбезпеці.

"Слава Богу, живий": Відомий український актор потрапив до лікарні зі струсом мозку: "Вперше в житті мене вирубили" Відомий український актор потрапив до лікарні зі струсом мозку

середа, 24 квітень 2024, 18:59

Український актор та переможець проєкту "Танці з зірками" Артур Логай неабияк налякав своїх шанувальників передають Патріоти України. В своєму Instagram артист повідомив, що потрапив до лікарні. Знаменитість зізнався, що вночі з ним трапилася неприємн...

Оце так: Відомий український співак зламав ніс своїй прихильниці просто під час концерту

середа, 24 квітень 2024, 18:30

На одному з концертів українського співака Артема Пивоварова, який він відіграв у Києві, стався конфуз, передають Патріоти України. Музикант випадково зламав ніс одній зі своїх шанувальниць. Артист під час свого шоу жбурнув у натовп барабанну паличку....