"Уже немає тих гонорарів": Юрій Ткач після скандалу з проведенням весілля озвучив суму, яку заробляє на місяць

Відомий український комік та телеведучий Юрій Ткач розповів, що його заробітки під час повномасштабної війни зменшилися в пʼять разів. За словами артиста, він уже не має таких гонорарів як до 24 лютого. Тобто, якщо він навіть і проводить корпоративи, то бере суму меншу, ніж у довоєнний період, передають Патріоти України.

Про це Ткач розповів блогеру Олександру Волошину для його однойменного YouTube-каналу. Гуморист-шоумен навіть озвучив суму, яку заробляє на місяць. За його словами, це близько двох тисяч доларів

Як переконує Ткач, в усіх благодійних концертах він бере участь безкоштовно. Говорить, що є артисти, які беруть невеликий відсоток коштів собі, але він таке не практикує. Прогодувати сімʼю зараз знаменитості допомагає робота в "Кварталі 95".

"Порахувати неможливо, але зараз я заробляю десь у 5 разів менше, ніж раніше... "Квартал" — це така історія, яка тримає на плаву. Є зарплатня, вона невелика. Це не щомісячна зарплатня, а за зйомку, вона тримає", – поділився Ткач.

Також комедійний актор розповів, що заробляє завдяки корпоративам. Утім, якщо і цього не вистачає, доводиться користуватися завчасно відкладеною фінансовою "подушкою".

"Іноді бувають корпоративи або приватні заходи. Плюс "подушка", яка в тебе є... Зараз, якщо один на місяць є корпоратив, то це вже круто. І то, частіше це не корпоративи, а якісь приватні заходи, на яких також збираються гроші... Плюс-мінус дві тисячі доларів на місяць заробляю. Може трохи більше. Багато всього зараз іде на допомогу. Але ми ж теж маємо щось їсти, за щось жити, банально авто заправити. Ніхто не париться і так потрібно.

Це й шоубізнесу стосується. Уже немає тих гонорарів. Полякова вже за тридцятку не їздить, умовно кажучи", – прокоментував шоумен. Що цікаво, у подкасті Ткач зауважив, що від проведення весіль відмовляється, хоча пропозиції нібито є.

Каблучка з діамантом та шампанське на заручини: Адель виходить заміж

субота, 27 липень 2024, 20:15

Адель незабаром знову вийде заміж. Знаменитість погодилася на пропозицію руки і серця від Річа Пола, що здивувало її шанувальників. Багато хто вважав, що вони вже давно одружені, передають Патріоти України з посиланням на The Sun. Так, 42-річний спорти...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...