У 63 роки життя не закінчується: Найкрасивіша кінодіва 1990-х вразила своїм виглядом на червоній доріжці в Каннах (фото)

Сьогодні, 6 червня, в Каннах стартує 74-й міжнародний кінофестиваль. На червону доріжку відкриття виходять кінозірки, моделі й світські левиці. Увагу привернула чудова Енді Макдавелл, зазначають Патріоти України.

Актриса вийшла в ефектній м'ятній сукні з високим розрізом ззаду і ліфом, розшитим лелітками і прикрашеному бісерними торочками. Своє вбрання вона доповнила витонченими срібними босоніжками з тонкими ремінцями і білим клатчем.

Нігті на руках і ногах Енді були покриті чорним лаком. Не менш ефектний вигляд мала і зачіска зірки. Своє розкішне хвилясте волосся, пофарбоване досить незвично, так, що була помітна сивина, вона залишила розпущеним.

Розпочато процедуру: У Путіна покарають Аллу Пугачову ганебним клеймом рашистів

четвер, 28 березень 2024, 9:25

Алла Пугачова, яка активно підтримує Україну та виїхала з країни-агресора разом з чоловіком Максимом Галкіним та дітьми, може отримати статус "іноагента" в РФ. Стало відомо, що на батьківщині артистки вже розпочали цю процедуру, а голова Федерального ...

"З огляду на такі шанси": Мати Майкла Джексона судиться з його сином через спадщину поп-короля

середа, 27 березень 2024, 18:44

Нова тяганина через спадщину Майкла Джексона пов'язана з тим, що розпорядники майна короля поп-музики Джон Бранка і Джон Макклейн продали половину видавничих і майстер-записів співака компанії Sony за 600 мільйонів доларів. Троє дітей Майкла, Бігі, 22 ...