"В якийсь момент я зрозуміла": Злата Огнєвіч розповіла, чому вже вісім років не їсть м'яса

Українська співачка, "Холостячка-2" Злата Огнєвіч не їсть м'яса. Артистка зізналася, що не вживає цей продукт у їжу вже протягом восьми років і пояснила чому. За словами Злати, причина не у морально-етичних переконаннях, передають Патріоти України.

"В якийсь момент я зрозуміла, що мені не хочеться більше вживати у їжу цей продукт. При чому моя відмова була заснована не на морально-етичних переконаннях, а просто на своїх внутрішніх відчуттях. Мені був неприємний смак, неприємний аромат і головне, мені було некомфортно ось ці важкі відчуття всередині. Відчуття важкості у шлунку, відчуття набряклості і ось так я вирішила відмовитися від м'яса", - пояснила знаменитість.

Разом з тим Злата зізналася, що вона повністю не відмовлялася від продуктів тваринного походження. "Я вживаю морепродукти у їжу, яйця, іноді їм сир пармезан. Іноді сирники", - додала Огнєвіч.

Артистка поділилася, що відсутність м'яса у раціоні замінила вітамінами. Злата зізналася, що після того, як перестала їсти м'ясо, вона втратила декілька кілограм, у неї пішла набряклість, з'явилося відчуття бадьорості, легкості, шкіра стала набагато чистішою, тому що пішли токсини.

"Я нікого не призиваю відмовитися від м'яса. Взагалі вивчіть це питання, бажано з лікарем. Я вважаю, це токсин. Мені без нього краще", - зазначила зірка.

"Може померти": Дружина Віктора Павліка налякала підписників новиною про його "критичний" стан

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:30

Українського співака Віктора Павліка вмовили зробити життєво необхідну операцію на серці, адже ситуація стала критичною. Як розповіла його дружина Катерина Репяхова, артист може померти будь-якої миті, якщо терміново не втрутяться медики, передають Пат...

"Я думаю, що все буде добре": Вагітна Джамала розсекретила, коли народжуватиме та чи обрала ім'я для третього сина

четвер, 2 травень 2024, 16:57

Українська співачка Джамала зізналась, коли має народжувати третю дитину та чи обрала вже ім'я для сина, передають Патріоти України. Незабаром артистка стане багатодітною матусею. Нині вона готуються до третіх пологів. Як зізналась виконавиця, під час ...