В Іспанії пограбували українську призерку Олімпійських ігор. Шанси повернути вкрадене мінімальні

Ганна Різатдінова

В Іспанії невідомі розбили скло в автомобілі бронзової призерки Олімпійських ігор–2016 з художньої гімнастики Ганни Різатдінової та звідти вкрали її речі і документи. Про це спортсменка повідомила на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

За словами української спортсменки, в авто вона залишила шість пакетів з новими речами для орендованої квартири, а коли повернулася, то побачила, що заднє скло розбите, а салон спустошено.

"Залишила орендовану машину на стоянці в людному місті. Багато автомобілів їздять повз. Коли повернулася до авто, то побачене приголомшило. Скло вибито, вкрадено рюкзак з усіма документами, дві валізи й речі, куплені в орендовану квартиру. Було шість пакетів з новими речами для квартири. Напевно, працювали затяті професіонали, бо так швидко і так багато речей поцуплено", – поділилася гімнастка.

Ганна поїхала до поліції та написала заяву. Але правоохоронці попередили, що зловмисників навряд чи знайдуть. "Що найбільш цинічно, сьогодні я приїхала на місце злочину з надією, що знайду хоча б паспорт. І побачила машину – з так само розбитим заднім склом! Жахливо! Виходить, ці злодії кожен день діють! І ніхто з місцевої влади ніяк не протидіє! Потім я поїхала замінити машину. Дякувати Богу, мала повну страховку, і вона покрила усі пошкодження", – сказала Різатдінова.

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...