"Мене не підвела чуйка": Коляденко зробив нове інтимне зізнання про минуле з Білик (відео)

Український хореограф Дмитро Коляденко зробив нове відверте зізнання про стосунки зі співачкою Іриною Білик. За його словами, він відчував, що їм не судилося бути разом. Про це він розповів у програмі "Зірковий шлях", запис якої опубліковано на YouTube, передають Патріоти України.

В ефірі показали старі інтерв'ю Коляденка, на одному з яких він якраз розповідав про Білик: "Я вже був одружений, і вона була одружена. Ми вже були у РАГСі. І вона, і я. У мене таке в голові, звичайно, останнім часом, що ми, напевно, не підемо у ЗАГС. У мене така чуйка".

Як виявилося, ця "чуйка" його не підвела. "Я робив Ірі пропозиції, але я внутрішньо відчував, що у нас не буде весілля. Так, ми намагалися робити дитину, так, ми хотіли... Але я внутрішньо знав, що ми не будемо разом. Ось у мене була чуйка така. Я їй просто робив пропозиції жартома. Я знав, що Іра буде брати обручки, але заміж вона за мене ніколи не вийде", – зазначив він в ефірі програми.

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...