"У моєї доньки талановитий тато, але...": Екс-дружина Андре Тана відреагувала на його заяву про розлучення

Український дизайнер Андре Тан у програмі "Світське життя" розповів, що вже майже рік не живе разом зі своєю дружиною. Причиною розпаду шлюбу він назвав дизайнерські амбіції своєї дружини Аліни Харечко. Після такої заяви Андре Тана дівчина написала в Instagram пост, в якому подякувала йому за всі спільно прожиті роки, повідомляють Патріоти України.

Також вона розповіла, що вони разом побудували бізнес, народили дуже красиву дочку, пережили два банкрутства і кілька криз в їх компанії. Але в підсумку у них все вийшло.

"Дякую тобі за все. Ми починали з дружби, дружбою і закінчуємо. У моєї дочки дуже талановитий тато, яким точно можна пишатися", - додала Аліна. "Наша історія підійшла до кінця. Але ми розлучаємося друзями і сильно поважаємо один одного. Я дякую тобі за ці 12 років разом, за красуню-дочку, за те, що була поруч у банкрутстві та в достатку, в кризах і в штилі. Дякую за те, що ти була моїм компасом і моїм другом всі ці роки. за те, що завжди зберігала сім'ю від журналістів. За те, що підтримувала мої божевільні ідеї і безмежно вірила в мене", - сказав Тан.

Джерело: ТСН.ua

Яку помилку більшість з нас робить при заварюванні чаю

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:12

Заварюючи чай, багато людей навіть не замислюються про правильну тривалість цього процесу. Одні любителі чайного напою явно поспішають, прибираючи пакетик із окропу зарано. Інші гурмани надовго залишають мішечки у гарячій воді та виймають їх лише після...

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...