В образі "розпусна Барбі": Зірка "Кварталу" знялася у білизні (фото)

​Артистка розкішно позувала в образі культової ляльки і пікантно показала себе перед камерою, продемонструвавши шанувальникам свою струнку фігуру.

Українська артистка з Жіночого кварталу і виконавиця ролі Яринки в Одного разу під Полтавою Ірина Сопонару зачарувала шанувальників сміливими фото. Відверті кадри зірка виклала в Instagram, передають Патріоти України.

Ірина позувала в образі Барбі з коротким волоссям, укладеним у легкі локони. Вона нанесла на обличчя яскравий макіяж, з акцентом на очі і губи, які нафарбувала рожевою помадою. Сопонару наділа розкішну мереживну білизну бордового кольору і спокусливо показала себе перед камерою. "У цей прекрасний, сонячний день хочу подякувати всім за теплі слова на мою адресу! Мені дуже приємно", - написала артистка під фото.

"У мене були пробоеми": Українка в Голлівуді Іванна Сахно розірвала контракт з Netflix, щоб не грати росіянку

четвер, 28 березень 2024, 15:54

Американська акторка українського походження Іванна Сахно, яка знімається в Голлівуді, поділилася, що відмовляється грати росіянку навіть у перспективних проєктах. Про це вона сказала в інтервʼю "ТСН", передають Патріоти України. Голлівудська акторка ...

"Це щось на кшталт перманентної петлі": Ексрадник королівської сім’ї розповів про тиск на хвору Кейт Міддлтон

четвер, 28 березень 2024, 14:56

Принц і принцеса Уельські візьмуть чотиритижневу перерву, щоб відпочити від очей громадськості разом зі своїми дітьми, переїхавши з Віндзора. За словами колишнього королівського радника, спекуляції щодо здоров'я та місцеперебування принцеси Уельської д...